Introductie

Introductie

DE LODEN LAST
boekhouders en belastingadviseurs, gespecialiseerd in artiesten en kunstenaars

Sinds oktober 2013 is “De Loden Last” de nieuwe naam van ons kantoor, dat in 1986 van start ging onder de naam Profijt & Co. Na ruim 25 jaar vonden we dat de tijd gekomen was voor deze nieuwe naam, en voor een eigen website.
We richten ons grotendeels op artiesten en kunstenaars, maar daarbij natuurlijk ook op festivals en manifestaties, impresariaten en anderen die actief zijn in de kunstsector. Dankzij deze specialisatie hebben we veel kennis in huis over de artiestenregeling, specifieke BTW-regels, opdrachten in het buitenland enzovoort. Met een klein team verzorgen we boekhoudingen, jaarrekeningen en diverse belastingaanvragen en –aangiften.

Onze website
Op deze website proberen we toegankelijke informatie te bieden voor artiesten, beeldend kunstenaars en hun opdrachtgevers. Een deel van die informatie is, via deze website, tevens beschikbaar als pdf-bestand. Is dit je eerste bezoek aan onze  website? Kijk dan eens rustig rond: misschien vind je meer dan je had verwacht.
De inhoud van deze website wordt met regelmaat herzien en uitgebreid; wie er optimaal gebruik van wil maken doet er dus verstandig aan om er regelmatig even terug te keren.

Reacties
Heb je opmerkingen over deze website, staat de inhoud je niet aan of mis je informatie waarvan je denkt dat die voor artiesten en/of  beeldend kunstenaars van belang is? Neem dan vooral contact met ons op!

Het logo van De Loden Last is ontworpen door Peter de Kan graphic design|photography te Goningen. De hiervoor gebruikte letter is de Unit, ontworpen door Erik Spiekermann en Christian Schwartz in 2003.

Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Dat betekent dat het niet is toegestaan om deze te openbaren of te verveelvoudigen zonder toestemming van de rechthebbende.
Alle informatie op deze website is door ons naar beste kunnen samengesteld; rechten kunnen er desondanks niet aan worden ontleend.