Ons kantoor

 

Ons kantoor

Bereikbaarheid
Het kantoor van De Loden Last is gevestigd in het centrum van de stad Groningen. Parkeren kan tegen de gevel, tenminste als je op de fiets komt. Voor automobilisten zijn er diverse parkeergarages op loopafstand.
Telefonisch zijn wij niet de hele dag bereikbaar, wel doen we ons best om dagelijks in ieder geval van 9.00 tot 13.00 uur de telefoon te beantwoorden. Maar je kunt ons natuurlijk ook per mail bereiken, via lastig@delodenlast.nl.

Werkzaamheden
Ons kantoor is al jarenlang gespecialiseerd in boekhoudingen en belastingzaken voor artiesten en kunstenaars. Op die specialistische kennis wordt veelvuldig een beroep gedaan, onder andere voor gastdocentschappen (zoals aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen) en verschillende cursussen en lezingen. Ook voor een adviesgesprek op maat kun je contact met ons opnemen.
Voor het aannemen van nieuwe klanten hebben we slechts beperkt ruimte, maar informeer gerust eens naar de mogelijkheden, want wellicht kunnen wij je zo nodig ook de weg wijzen naar een betrouwbaar collega-kantoor.

Samenwerking
In 1994 werd De Goede Raad opgericht. Dit is een informeel overlegorgaan met een klein gezelschap collega’s elders in het land, op basis van gedeelde kennis en interesse in fiscale artiestenkwesties. Ons kantoor was één van de oprichters; de contactgegevens van de andere leden van De Goede Raad zijn op deze website te vinden in de afdeling Aangename collega’s.

In 2010 ging in Groningen de GBB (Groninger Boekhouders Borrel) van start, een lokaal overlegorgaan van boekhouders/belastingconsulenten met belangstelling voor de creatieve sector. Ook hieraan neemt ons kantoor al deel vanaf de eerste bijeenkomst. En ook van de GBB-deelnemers staan, voorzover van belang voor artiesten en beeldend kunstenaars, de contactgegevens elders op deze website vermeld.